Diabetes

Diabetes

  • Diabetes type 1
  • Diabetes type 2

Diabetes type 1

De behandeling van Diabetes type 1 is niet gericht op een volledige genezing, maar wel op een betere conditie en heel goed mogelijk op vermindering van het insuline gebruik. Hoe minder insuline er gebruikt hoeft te worden, hoe stabieler de gehele hormoonhuishouding is en hoe minder lichaamsvet er wordt aangemaakt. Acupunctuur, juiste voeding, suppletie en voldoende beweging moeten verbetering kunnen geven. Dit zal dan ook moeten blijken uit de meetresultaten.

 

Diabetes type 2

Bij diabetes type 2 is het heel goed mogelijk medicatie als Metformine af te bouwen in samenspraak met uw diabetes arts/verpleegkundige. De behandeling gaat uit van een verandering naar gezonde voeding met een lage impact op de suikerspiegel. Dit gebeurt in combinatie met ooracupunctuur en supplementen. Naast een betere regulering gaat het welbevinden vooruit en zal overgewicht afnemen. In de loop van de tijd zal de insuline resistentie van de lichaamscellen geleidelijk aan afnemen. Meetwaarden kunnen zo ver verbeteren dat medicatie niet meer nodig is. 

Testimonial:
Na de geboorte van onze jongste dochter, lukte het mij maar niet om de kilo's kwijt te raken.
Wat ik ook probeerde, hield het niet vol, er kwamen kilo's bij of mijn suikerspiegel schommelde behoorlijk.
Ik ben had al diabetes (insuline-spuiten} en ook nog overgewicht! De knop ging om, dit is niet gezond ik wil mijn 2 dochters op zien groeien!
Via een kennis hoorde ik over acupunctuur. Zou dat ook wat voor mij zijn, heb wel 2 problemen. Dus eerst maar eens mailen.
Paul reageerde direct en positief, geen probleem, hij kan me helpen met afvallen en zelfs mijn diabetes. Dus ik had nog hoop!
Al is er maar 10 kilo af, voor de feestdagen.
Nu 9 weken later, ben ruim 12 kilo lichter en spuit zelfs geen insuline meer.
Dit dankzij ooracupunctuur, voedingsadvies, vitamine D druppels, een natuurlijk middel om mijn bloedsuikerspiegel normaal te krijgen maar vooral door een prettige en vertrouwelijke begeleiding van Paul.
Al na 9 weken kan ik zeggen: "IK HAD 2 PROBLEMEN!"


Miranda de Vries- Tazelaar, Amerongen

<< terug naar het overzicht