Doorbloedingstoornissen

Doorbloedingstoornissen

Circulatie stoornissen zijn vaak het gevolg van een lichte vaatkramp. Het zenuwstelsel geeft voortdurend een prikkel af, die de vaten doet verkrampen en daarmee klachten van koude en doof gevoel kan geven. Alle vormen van acupunctuur kunnen doorbloedingsproblemen effectief verhelpen. Na drie behandelingen moet er een duidelijke verbetering zijn om vast te stellen of verdere behandeling zinvol is. Soms zijn we binnen de drie behandelingen al klaar.

Na een burn out had ik jarenlang last van mijn benen. Het waren vage klachten. De benen waren overgevoelig en soms had ik last van kramp. Ik had vooral last van hele koude voeten. Op advies van een kennis ben ik naar Paul gegaan. Voor mij was het meest opvallende dat  hij na mijn uitleg aangaf dat het een bekende klacht en goed behandelbaar was. Ik kreeg slechts twee verblijfsnaaldjes op de oorschelp. De naaldjes veroorzaakten een tintelend gevoel in mijn benen maar dat was van korte duur. Na drie behandelingen waren de klachten volledig verdwenen. Ik ben dus erg tevreden.
Lex van der Burg, Driebergen. 

 

Twee jaar geleden een scheur in de wand van de halsslagader (carotis dissectie) en daardoor chronische aangezichtspijn gekregen. Reguliere geneeskunde kon mij niet verder helpen. Na enkele behandelingen acupunctuur bij Paul Heijer was, en ben ik nog steeds, volledig pijnvrij. Jacqueline van Wammerdam.

<< terug naar het overzicht