Maagklachten

Maagklachten

  • Maagpijnen door stress
  • Maagpijnen door een bacterie
  • Misselijkheid
  • Reflux

Maagpijnen door stress

Maagklachten zijn goed te behandelen met behulp van ooracupunctuur. Mogelijk dat daarbij stressgevoeligheid in de behandeling meegenomen wordt. Komt er geen verbetering, dan moet er gedacht worden aan de aanwezigheid van een bacterie. Dit is de Helico bacter bacterie en is door middel van een ontlastingonderzoek te ontdekken. Als deze aanwezig is, dan is deze in enkele weken met natuurlijke middelen uit te roeien.

Maagpijnen door een bacterie

Maagpijn is goed te behandelen met behulp van ooracupunctuur. Komt er geen verbetering, dan moet er gedacht worden aan de aanwezigheid van een bacterie. Dit is de Helico bacter en is door middel van een ontlastingonderzoek te ontdekken. Als deze aanwezig is, dan is deze in enkele weken met natuurlijke middelen uit te roeien.

Misselijkheid

Misselijkheid, ook tijdens de zwangerschap, reageert heel goed op ooracupunctuur. Ook de Chinese lichaamsacupunctuur is, wetenschappelijk bewezen, effectief.

Reflux / brandend maagzuur

Reflux, waarbij de maaginhoud ook werkelijk uitgebraakt wordt, is een goed te behandelen klacht. Het verschil is vaak al na de eerste behandeling te bemerken.

<< terug naar het overzicht