Slapeloosheid

 

Slaapstoornissen

  • Inslaapproblemen
  • Doorslaapproblemen

Inslaapproblemen

Inslaapproblemen komen vaak teveel activiteit in de prefrontale cortex. Dit hersengebied is betrokken bij allerlei mentale processen. Met name ooracupunctuur is werkzaam bij deze stoornis. Er wordt gewerkt met kleine magnetische bolletjes die op de reflexpunten worden geplakt. Zie testimonial hieronder.

Doorslaapproblemen

Bij doorslaapproblemen is ooracupunctuur de enige vorm die ik toepas. Enkele magneetkogeltjes op de oorschelp kunnen het gewenste effect bereiken. 

Testimonials

Ik heb van alles geprobeerd. Huisarts, slaaptherapeute, kruiden en andere pillen. Via via kwam ik bij Paul Heijer terecht. Na 6 behandelingen slaap ik nu 7 tot 8 uur. Dat was ongeveer 4 uur. Bedankt Paul, ik ben weer een gelukkig mens.

E. Schiffer 

Gedurende zo'n twee jaar heb ik slaapproblemen gehad. Dit had in ieder geval veel te maken met (werk)stress en mogelijk ook met de overgang.Het liep zo uit de hand dat ik op een gegeven moment drie opéénvolgende nachten niet had geslapen. Slaapmedicatie was ook niet de oplossing. Ik ben toen op zoek gegaan naar een alternatieve methode en kwam bij Paul Heijer terecht. De eerste behandeling met acupunctuur sloeg gelijk aan. Het was voor mij heel normaal om elke nacht om drie uur wakker te worden en daarna was het heel moeilijk om weer in slaap te komen. De behandeling zorgde er voor dat ik gelijk diezelfde avond en ook de dagen en weken daar na gewoon kon doorslapen. Daarnaast heeft de behandeling ook geholpen tegen hormoonschommelingen/opvliegers waardoor ik psychisch veel evenwichtiger werd. Ik ga af en toe nog terug voor een behandeling zodra ik merk dat het iets minder gaat. Saskia van Toorn
 

 

 

 

<< terug naar het overzicht